FITTARÉNA 2013

E-mail Nyomtatás

2013.11.03. Az idei már a 8.!


Az idei volt az 1. olyan Fittaréna, amin a Hot Iron be tudott mutatkozni a nagyközönség előtt! Sőt! Az Iron System Hungary egy egész standdal készült a Fitnesz Park területén, ahol egész nap teltházzal dübörögtek a Hot Iron és deepWork órák, az ország egész területéről érkező oktatók irányításával.
A legszuperebb az egészben, hogy engem (is) az a megtiszteltetés ért, hogy a Brutál teremben 10:25-kor kezdődő Hot Iron Cross órán a színpadon állhattam!


Ez 3 okból is nagy öröm volt számomra:


1. Van azért jópár nagyon jó Hot Iron oktató az országban.


2. Mégiscsak 14 hónapja szültem a kisfiam, így ez is egy bizonyíték, hogy anyaként is lehet edzeni, lehet csinosan, sportosan kinézni (persze még messze vagyok az álom formától, de....wink yes.)

3. Nem sok székesfehérvári oktató mondhatja el magáról, hogy a Fittaréna színpadán álhatott wink


Már a rendezvény előtt napokkal izgatott voltam, hogy fogom-e bírni azt a 40 percet, lesz-e erőm lenyomni azt a sok, és nem éppen alap fekvetőmászt (mivel még mindig szoptatok, kevesebbet edzem, gyengébb vagyok), a vendégeim büszkék lesznek-e rám, a kisfiam bírja-e majd az egész napot nélkülem, ....és a férjem csinál-e jó fotókat, megtalálja-e a tömegben az összes vendégem....... a nagylányom büszke lesz-e az anyukájára.....
Eszközös óra lévén a részvétel előregisztráációhoz volt kötött! Nagy öröm volt, mikor az előregisztráció megnyitása után 2 órával írt Szalka Andi, hogy 1 óra alatt elfogytak a helyek! Ez jelentett vmit!

Aztán eljött a nap, a pillanat és kezdetét vette az óra!
Fantasztikus volt látni azt a 120  küzdő fiút és lányt, akik velem/velünk együtt izzadtak! Jó volt látni a vendégeim arcát, és egymásra mosolyogni, fantasztikus volt a színpadon együtt dolgozni Szalka Andival, Berényi Bernivel, Müller Diával, Doszkocs Gyuszival, Kiss Dénessel, és nem utolsó sorban a húgommal, Lincivel!
A teremből hamar elfogyott az oxigén, az izzadságcseppek rendesen folytak mindenkiről, a kemény és pörgös gyakorlatok szinte végigpörgették azt a 40 percet!
Ez egy igazi rekordkísérlet  volt! Egyszerre dolgozott 120 vendég, 20 edző, 2.340 kg összsúly!!!!


Fantasztikus volt! Örülök, hogy részese lehettem!

Köszönöm a lehetőséget Szalka Andinak és Szűcs Gábornak (Hot Iron Anyónak és Apónak)! cheeky
Köszönöm a családomnak, akik elkísértek és köszönöm a kisfiamnak, aki nagyon jól viselkedett otthon, nélkülem! Köszi Ágota, hogy bevállaltad! heart
Köszönöm a vendégeimnek, hogy velem tartottak és velem edzettek! yes smiley


Természetesen ezzel nem ért véget a nap, várt még ránk néhány kemény óra, sorrendben:
Szalka Andi: High-Low, Tatarek Rezsi: Iron Box 50+, Tatarek Rezsi: CSak BoxRemélem jövőre hasonlóan jó lesz a 9. Fittaréna is!!!! És bízom benne, hogy akkor is ilyen sok vendégem jön el, hogy együtt vegyünk részt minél több, kemény órán!

 

Bővebb infó a Hot Ironról: www.iron-system.com

 

(az esemény fotói hamarosan a galériában, addig pedig itt megtaláljátok: www.facebook.com/csorareni )

 

 

 

 

Partnereink

TemplateCenter.EU - Professional and Custom Joomla Templates