Elismerés

E-mail Nyomtatás

Ezt ma kaptam egy vendégemtől:

"A mai cross óra meggyőző volt. Meggyőzően jó. Most a tárcsákkal éreztem az összhangot, persze jól esett előtte ejtőzni egy kicsit a szteppadon.
Persze nagyon sok múlik azon hogy kiváló edzőnk vagy. Az elmúlt időszak bizonyította számomra, hogy Te érted a szakmát, látod benne a logikát, másoknál viszont még nem látom hogy szakmailag akár a közeledben járnának. Nagyon nagyon le vannak maradva tőled............ Az elismerő szavakat Te vívtad ki a hozzáértéseddel és a többiek csak ráerősítenek a hozzá "nemértésükkel".
Az utóbbi 2 hónapban rajtad kívül 2 másik HI edző óráján is voltam bent, ebből 1 az nem a Cosmo-ban volt és elmondhatom hogy Te vagy a profi.
Ez is olyan szakma mint az orvoslás. A tananyagot nem lehet 3-as ,meg 4-es osztályzatúra tudni. A nem teljes tudás valakinek az egészségébe kerülhet. Csak a teljes tudás elfogadható jó adag logikával megfűszerezve.
Szerencsésnek érzem magam hogy a Te óráidra járok. Sokan nem is sejtik hogy máshol, más edző irányítása alatt "kuka" kategória amiben részük van."

 

Köszönöm! smiley

 

Partnereink

TemplateCenter.EU - Professional and Custom Joomla Templates